La tercera sessió de l’Aula Magna tractarà sobre el dolor crònic

El proper dijous, 12 de gener, de les 15.00 hores a les 18.00 hores, tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, la tercera sessió de l’Aula Magna – Curs 2011 / 2012 -, que tractarà del tema “Salut”, amb el títol “El dolor crònic. Experiència sensorial i emocional. Estratègies per conviure amb el dolor. Minimitzar-ne l’impacte”, dirigida per les professores Marta Rosdevall i Olga Travesset, de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra.

El Curs 2011 – 2012, de la setena edició de l’Aula Magna, es va inaugurar el 3 de novembre del 2011 amb una conferència a càrrec de Maria Jesús Lluelles, doctora en geografia i professora col•laboradora de la Universitat.

Posteriorment, a finals del mes de novembre i mitjans del desembre del 2011, hi va haver dues sessions sobre Cultura i Ciència on s’hi va tractar la història recent d’Andorra i l’evolució de l’energia elèctrica i el tema genèric de les energies del passat, del present i les previsions de futur.

El Comú d’Andorra la Vella i la Universitat d’Andorra organitzen l’Aula Magna d’ençà l’any 2005, per aproximar el coneixement a les persones, a la societat, oferint diverses sessions sobre temes d’interès, especialment adreçades als membres del col•lectiu de les Gent Gran, que comparteixen els ensenyaments amb joves universitaris. Un projecte conjunt que s’emmarca dins de la Càtedra UNESCO de la Universitat d’Andorra.

La finalitat que es persegueix, tant per part del Comú com de la Universitat, és la d’apropar els coneixements i l’ensenyament universitari a totes aquelles persones que desitgin formar part de l’alumnat universitari, tinguin l’edat que tinguin. Apropar la Universitat a la societat, oferint sessions temàtiques de les disciplines que s’imparteixen a la Universitat d’Andorra.

La següent sessió, que se celebrarà el 9 de febrer, a les dependències a la Universitat, plantejarà els efectes de les noves tecnologies sobre la ment i les possibilitats que ofereix la xarxa “Internet”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.