La tercera edició de la Gimkna’t a 7 bandes se celebra aquest dissabte assolint el seu rècord de participació, amb un total de 200 joves. Els participants han sortit, aquest dissabte al matí, del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, i des d’allà s’han deplaçat en transport públic per tot el país per fer les proves situades a totes les parròquies. Al vespre tindrà lloc l’entrega de premis per als grups que hagin assolit una millor puntuació.

El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ha estat el punt de partida dels 200 joves, disfressats cada grup en sintonia amb els seus noms. Des de les Pinkys o els Anonymous fins els Marios, els Andorrans o les Cuchufletas, s’han reunit per superar les diverses proves, des d’intel·ligència, com el Trivial d’Ordino, fins a activitats més físiques, com la prova militar d’Encamp.

Han estat un total de 50 grups, el màxim permès per a aquesta edició, els que han participat en la tercera Gimkna’t a 7 bandes organitzada pels departaments de Joventut de les set parròquies i el Govern d’Andorra. L’informador del Punt Jove d’Encamp, Marcos Rodríguez, ha explicat que en aquesta edició alguns joves que volien participar han hagut de quedar fora perquè s’havia assolit el límit de participants. És per això que de cara a futures edicions s’haurà d’estudiar si es pot augmentar el nombre de grups inscrits. De moment, però, és complicat per poder garantir que a tots els participants els doni temps de fer totes les proves.

En aquesta ocasió, els 50 grups de quatre joves cada un han fet un total de sis proves cada un, seguint el recorregut marcat en el seu passaport de grup, i movent-se, com sempre, en autobús.

Així, els grups de joves des de dotze fins a vint anys han competit per veure qui supera millor i en menys temps cada un dels objectius. Els millors aniran a Port Aventura amb una nit d’hotel i mitja pensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada