Lliurament de diplomes de l’edició 2018

La ministra de Turisme, Veronica Canals, ha informat al Govern que el pròxim mes de novembre tindrà lloc la tercera edició del curs d’habilitació d’informador turístic d’Andorra. L’objectiu del curs és habilitar per a l’exercici d’informador turístic per guiar i informar els visitants sobre temàtiques culturals, naturals i d’oferta turística, dissenyar itineraris de visita ajustats als interessos i disponibilitats dels diferents perfils de visitants i activar habilitats comunicatives, entre d’altres.

Les despeses associades a aquesta formació, d’un import de 3.942,19 euros, s’assumiran a parts iguals entre el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i el Ministeri de Turisme. El Govern d’Andorra emetrà els certificats d’assoliment del curs.

La primera edició d’aquest curs, en format de pilot, va ser el novembre del 2017. La formació s’ha anat millorant amb les aportacions de l’Associació de Guies Turístics d’Andorra (AGTA), l’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra (AAVA) i els Ministeris de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat; Cultura i Esports; Educació i Ensenyament Superior, i Turisme.

Aquest curs, que és gratuït per a tots els participants, s’impartirà entre el 4 i el 29 de novembre, de dilluns a divendres entre les 9 a les 15 hores o fins a les 18 hores, al Centre de Formació d’Aixovall. El curs es compon de vuit mòduls amb un total de 105 hores. El contingut del curs abordarà les bones pràctiques professionals, les tipicitats del turisme a Andorra, el patrimoni cultural i el patrimoni natural, l’oferta i els productes turístics, el disseny d’itineraris específics, tècniques de comunicació i dinamització de grups així com un curs de primers auxilis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada