bpa2Aquest dijous s’inicia la tercera edició del curs de Cooperació Internacional i Voluntariat que organitza la Universitat d’Andorra, en el marc de la Càtedra Unesco i mitjançant la comissió UdA Solidària, amb el suport d’una fundació bancària. Aquesta fundació col·labora en aquesta iniciativa des de l’any 2009 amb una aportació econòmica de 3.500 euros per curs que, entre altres accions, permet impulsar i dur a la pràctica un projecte de cooperació sorgit de les aules. Aquest curs està coordinat per Carla Riestra, presidenta de Cooperand.

El curs va néixer amb la finalitat d’oferir formació de qualitat a les persones que treballen en aquest àmbit. El treball de final de curs consisteix en desenvolupar un projecte de cooperació. La novetat d’aquest any és que aquest projecte s’ha de desenvolupar dins de l’àmbit andorrà. D’aquesta manera es vol atendre a les necessitats d’aquells col·lectius del país que es troben en situació de risc o que han rebut especialment les conseqüències de la crisi.

Per triar el projecte que es durà a terme es valora, en primer lloc, la viabilitat real i el fet que pugui ser sostenible després de l’impuls inicial que hi donen. També es valora l’estructura de la proposta, la documentació i el treball en grup. Es busca que els treballs siguin la traducció en la pràctica i davant d’una situació real, dels mètodes d’anàlisi i gestió que s’estudien i es desenvolupen a les aules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada