L’edició 2017 del concurs de relats breus ‘Escriu el teu final’, adreçat als joves alturgellencs de 12 a 20 anys, ja té guanyadors.

El primer premi ha estat per Abril Herce, que serà obsequiada amb una tablet valorada en 165 euros, per gentilesa de Microseu.

El segon premi se l’ha emportat Alba Simona, que obtindrà dues entrades a Caldea, per gentilesa de Viatges Caditours.

El tercer premi l’ha obtingut Nil Gili, que podrà gaudir de dos menús a la Granja, que inclouen dues hamburgueses, dos refrescos i patates fregides, per gentilesa de La Granja.

Els relats guanyadors

Recordem que els relats havien de donar continuïtat a la frase “M’han trucat avui proposant-me organitzar un bon sarau! Es tracta de…”. Els textos havien de ser escrits en català, amb una extensió màxima de 40 paraules.

El text de l’Abril Herce, guanyador del primer premi amb 111 vots diu: Es tracta que tots els joves de la Seu ballem la cançó “despacito” damunt de les barques de ràfting!!!

Pel que fa al text de l’Alba Simona, guanyador del segon premi amb 47 vots, diu: Es tracta de fer una gran obra de teatre medieval amb els veïns del casc antic. S’estrenaria als claustres de la catedral els dos dies del mercat medieval.

El tercer text premiat, obra de Nil Gili, amb 18 vots, diu: Es tracta de no ser babau, tant se val si ets príncep blau o gripau, si et dius Pau o Arnau, ets eslau o escandinau, vius en un cau, un palau, una nau o al carrers Aribau. Au vine! Serà un cacau!

Aquesta activitat està organitzada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i el Pla Local de Joventut, en col·laboració amb RàdioSeu, i s’inclou en el Pla Educatiu d’Entorn.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada