La temporada d’esquí nòrdic 2012-2013 de Naturlàndia ha acabat aquest diumenge després de 128 dies d’activitat. Una xifra ‘gairebé rècord’, com ha reconegut la responsable del Departament Comercial, Vicky Grau, que ha aconseguit aplegar prop de 60.000 visitants. Naturlàndia treballa ja per fer la transició cap a les activitats d’estiu el més ràpid possible amb la previsió de poder obrir parcialment el parc d’animals el 8 de maig.

L’abundància de neu d’aquest hivern ha permès a l’estació d’esquí de fons de la Rabassa obrir durant 128 dies, una xifra molt superior als cinc dies de la darrera temporada i que se situa a un nivell similar al de fa dos anys.

Segons ha explicat la responsable del Departament Comercial de Naturlàndia, Vicky Grau, durant aquests més de quatre mesos prop de 60.000 persones han gaudit de les activitats proposades, principalment de l’esquí de fons però també de les raquetes de neu o de les excursions en moto de neu que s’han pogut allargar més d’una hora aquest any.

El balanç és per tant ‘molt satisfactori’ ha assenyalat Grau, ja que s’han venut uns 1.700 forfets diaris d’esquí de fons i més de 50 forfets de temporada. També han pogut gaudir de l’esquí nòrdic els membres de l’esquí club de Sant Julià així com els grups escolars. En total, el parc calcula que han passat pel camp de neu uns 8.000 nens.

La majoria de visitants han estat turistes de proximitat, sobretot catalans, però els residents també han estat presents de forma habitual.

Transició cap a l’estiu
A partir d’ara el parc tanca les activitats d’hivern i treballa per fer la transició cap a les activitats d’estiu ‘el més aviat possible’, ha manifestat la responsable del Departament Comercial. Amb aquest objectiu s’estan fent millores al parc d’animals per poder obrir de forma parcial el 8 de maig i la primera setmana de juny al complet. En la primera data es posarà en marxa el circuit exterior i es podran veure els animals però no serà fins al juny quan s’habilitin les galeries interactives dels llops i els ossos – aquests últims s’espera que arribin a finals d’aquest mes-.

Altres novetats a la cota 1.600 seran una tirolina, la millora del circuit de bugies i dels vehicles elèctrics ‘per fer un parc molt més adaptat a la canalla i a les famílies’, ha afirmat Grau.

Pel que fa a la comercialització, hi haurà un tiquet per aquells que només vulguin veure el parc d’animals amb un cost de 12 euros per als adults i 8 euros per als nens a partir de tres anys. Els que optin per adquirir l’entrada única podran gaudir del parc d’animals a meitat de preu.

Grau ha explicat que l’Airtrekk ha donat ‘valor afegit’ i ‘està agradant moltíssim’, fins al punt que ha permès donar a conèixer el parc més enllà del Tobotronc. En la mateixa línia, l’obertura del parc ‘pretenem que doni més imatge’, ha apuntat la responsable del Departament Comercial.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada