seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha destinat la recaptació de la taxa turística que li ha tornat la Generalitat de Catalunya a crear una nova pàgina web per promocionar la ciutat. Es tracta de www.turismeseu.com, més moderna i funcional que l’anterior, que funcionava des de l’any 2007.

El regidor de Promoció Econòmica del consistori urgellenc, Jordi Pallarés, destaca la importància de la renovació del web, que està en marxa des del passat mes de setembre, i qualifica l’actualització com a “estratègica i vital” per a la promoció del municipi. La nova pàgina és més interactiva i integra Facebook i Twitter, una agenda cultural i els recursos turístics de la zona.

Taxa turística

Segons informa el Diari Segre, pel que fa a la taxa turística, des del mes de novembre del 2012 i fins al juny de l’any passat, l’Ajuntament de la Seu ha rebut 4.702 euros, una xifra que representa el 30 per cent dels diners que va rebre l’administració catalana per aquest concepte. La partida del tercer trimestre del 2013 suma 3.104 euros i encara no s’ha decidit en què s’invertiran. La resta dels pagaments, fins a dia d’avui, no han estat ingressats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada