Per a una plataforma online el més difícil no es troba en agregar nous continguts en internet, el més complicat és aconseguir esborrar aquells que no s’adapten a les normatives de la pròpia empresa. És el que es desprèn de les dades aportades per YouTube en un informe trimestral presentat recentment.

Segons la signa propietat de Google, durant els mesos de juliol i setembre passats es van eliminar 7,8 milions de vídeos dels quals el 81% van ser detectats per sistemes automatitzats. Aquesta última xifra augmenta fins al 99% quan ens referim a aquells continguts que representen spam.

Així mateix, es van arribar a esborrar 1,6 milions de canals i més de 224 milions de comentaris.

La companyia ha afegit que el motiu principal pel qual s’han esborrat els vídeos es deu a motius d’extremisme, contingut per a adults, spam o per la seguretat infantil. Aquests vídeos representen el 90% dels registres audiovisuals que ha eliminat YouTube.

D’altra banda, l’empresa assegura que gairebé un 75% dels vídeos no havien rebut cap visualització abans de ser retirats. En el 90% dels casos els vídeos no havien estat visualitzats en més de 10 ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada