marinLa cònsol major, Trini Marín, i la consellera de Finances, Administració i Aparcaments, Núria Gómez, han presentat aquest dimecres a la tarda la nova targeta AD+. La targeta, que estarà disponible a partir del 22 de setembre, permetrà gaudir als usuaris d’un 50% de descompte de les tarifes de tots els aparcaments comunals i d’1 hora gratuïta. El preu de la targeta és de 30 euros, 5 euros de fiança i 25 euros de recàrrega inicial.

El valor de les recàrregues posteriors podrà efectuar-se lliurement, segons l’interès de l’usuari directament als caixers de pagament dels aparcaments o a l’aparcament de Caldea. Les persones que vulguin sol·licitar la targeta AD+ s’han de dirigir al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany i el seu funcionament serà a partir del proper dilluns 22 de setembre.

Per difondre els avantatges d’aquest nou servei entre la població es farà a arribar a tots els caps de casa de la parròquia un díptic informatiu, acompanyat d’un plànol de tots els aparcaments de la parròquia, senyalitzant els aparcaments on es podrà fer ús de la targeta AD+, i altres punts d’interès per als ciutadans. En aquest sentit, al plànol també s’ha tingut en compte la senyalització dels centres escolars de la parròquia arran de la petició del Consell d’infants de fer arribar a les llars un plànol amb els aparcaments propers a les escoles per informar i millorar la mobilitat de la parròquia.

Al marge dels díptics, s’utilitzaran els canals habituals de comunicació per informar la ciutadania. L’objectiu de la tarjeta AD+ és oferir una oferta diferenciada per a residents, treballadors de la parròquia, i qualsevol usuari habituals dels aparcaments comunals d’Escaldes-Engordany. Possibilitat que ve donada gràcies a la important inversió amb el canvi dels aparells de control d’entrada i sortida dels aparcaments.

Altres novetats

Pel que fa l’oferta destinada a buscar sinèrgies amb el comerç, restauració i altres agents econòmics de la parròquia, es proposen paquets de val de descomptes de ½ hora i 1 hora, amb uns descomptes del 45% i 50% respectivament, per tal que aquells establiments que ho desitgin puguin incorporar-los a la seva oferta comercial, buscant fidelitzar el client que estaciona a la parròquia. En quant als abonaments, és important destacar que es proposa un ventall de nous forfets destinats a estades temporals de 2, 3, 4, 7, 15 i 30 dies amb uns preus avantatjosos, destinats a turistes o usuaris puntuals que efectuïn estades temporals a la parròquia.

Text i foto: e-e.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada