El comú d’Andorra la Vella ha organitzat aquest dimarts al matí una subhasta pública en què s’ha sortejat, dividit en 29 lots, diferent material comunal que o bé ha quedat obsolet o bé no es fa servir. Finalment s’han adjudicat onze lots per un valor de 6.600 euros.

Un vehicle Chevrolet i un altre lot que incloïa una pala per a la treta de neu i una saladora, que s’han adjudicat, respectivament, per 3.300 i 645 euros han estat els lots més disputats entre la vintena de persones que han assistit a la subhasta, moltes de les quals ho feien en representació d’empreses. De fet, els lots que incloïen vehicles, com ara la pala o una moto amb succionador, material de la xarxa d’aigua potable o rodes són els que ha tingut més bona acollida. Així, els objectes informàtics que conformaven els primers lots no han estat adjudicats com tampoc catorze llits amb barana per a escola bressol. Tampoc el material de l’enllumenat públic, que era el que tenia un preu de sortida més elevat, 62.000 euros, ha aixecat interès per part dels assistents.

El secretari general del comú, Jordi Puy, que ha estat l’encarregat de dirigir la subhasta, ha destacat que aquest acte hagi servit per “vendre productes” i ha valorat el fet que la xifra assolida “no està malament”. Els productes que no han estat adjudicats podran ser donats a entitats per a la seva reutilització o bé a empreses que es dediquin a la recuperació de ferro o residus, per a la seva destrucció o tractament.

Aquesta és la primera subhasta que es fa en aquest mandat comunal i el volum de productes que s’oferia eren més de 3.000 i ben variats, ja que hi havia des de monitors informàtics, fins a un martell hidràulic, material del laboratori, topogràfic o material de la xarxa d’aigua potable. Les persones que han assistit a la subhasta semblaven tenir molt clar els productes que volien i quants diners s’hi podien gastar i en mitja hora tots els lots han estat adjudicats. De fet, hi ha hagut qui, un cop s’ha adjudicat el lot que volia, com per exemple el vehicle Chevrolet, ha marxat.

I aquells que s’han fet amb el lot desitjat, l’han hagut d’abonar en una taula que s’ha habilitat especialment a la sala per fer el pagament en efectiu, amb targeta de crèdit o xec bancari.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada