manso-organyaLa Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, s’ha desplaçat aquest matí a Organyà on ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Celestí Vilà, i el primer tinent d’alcalde, Mariano Carbonell.

Després de visitar les instal·lacions municipals, la Subdelegada del Govern ha visitat els centre històric d’Organyà i posteriorment les obres ja finalitzades de restauració de la 5a Fase de l’església de Santa Maria d’Organyà. En aquest sentit, l’Ajuntament ha demanat a la Subdelegada que impulsi el projecte d’obres de la 6a Fase de restauració per a que siguin incloses en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2016.

L’import de les obres d’aquesta 6a Fase puja 170.005 euros i contemplen el sanejament de façanes, la millora de les conduccions d’aigua des de la teulada de l’església, la restauració de diferents elements arquitectònics interiors, la substitució de paviments deteriorats i la reposició de serveis malmesos.

L’alcalde d’Organyà, Celestí Vilà, també ha traslladat a la Subdelegada del Govern, Inma Manso, la necessitat d’arranjament de la coberta de la Capella de Santa Fe del municipi. Aquesta intervenció tindria un pressupost d’uns 30.000 euros. Segons l’alcalde, totes dues intervencions permetrien afavorir el desenvolupament turístic de la zona i actuar de reclam  per al turisme rural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada