manso-seuLa Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha anunciat avui a La Seu d’Urgell l’inici de la redacció del projecte d’una rotonda a la N-260, en el terme municipal de Montferrer-Castellbó, en el punt de la cruïlla amb Castellbó.

Manso ha recordat que “a l’abril de l’any passat, ja vam anunciar l’autorització administrativa per part del Ministeri de Foment per a la rotonda recollint les reclamacions de la Plataforma d’afectats per la cruïlla de Montferrer-Castellbó.

En aquest sentit, la Subdelegada ha explicat que “un cop obtinguda l’autorització per part de Foment i mentre s’iniciava tot el procés administratiu que comporta una obra pública, es va oferir a l’alcalde de Montferrer-Castellbó una solució provisional per reordenar la cruïlla i millorar el creuament de la carretera d’una banda a l’altre, solució que va ser rebutjada per l’ajuntament i la plataforma de veïns”.

Inma Manso ha dit que “avui podem anunciar l’inici de la redacció del projecte i ho fem satisfets perquè avança el procés per a que la rotonda sigui una realitat i es pugui donar resposta a una reivindicació del territori”.

El pressupost de construcció de la rotonda dependrà, segons ha explicat Inma Manso, “dels canvis que hagin de fer les diferents companyies de serveis en el punt de la rotonda i de la dificultat que comporti aquesta modificació”.

La Subdelegada del Govern a Lleida també s’ha referit al procés administratiu en el que es troben les dues glorietes previstes pel Ministeri de Foment a la N-260 en els punts quilomètrics 227,102 (nucli de Castellciutat) i en el punt 228,640 (proximitats del pont sobre el riu Valira que dóna accés al casc urbà de la N-260).

Manso ha explicat que el passat 11 d’abril es va obrir el període d’informació pública i el projecte es troba, en aquest moments, en període d’al•legacions. Segons la Subdelegada, “ara per ara, només ha arribat una al•legació i un cop finalitzi el període d’exposició pública, el proper 11 de maig, es remetrà el projecte al Ministeri de Foment per a l’aprovació definitiva”.

 Visita i reunió de treball a la Companyia de la Guàrdia Civil de La Seu

La Subdelegada ha fet aquestes declaracions en el decurs d’una visita a la Companyia de la Guàrdia Civil de La Seu d’Urgell on ha recorregut les instal·lacions i ha comprovat les millores dutes a terme recentment amb un pressupost de 50.000 euros que han permès l’arranjament de finestres i porticons de la façana principal de l’edifici, així com la remodelació de la garita exterior de vigilància i control de vehicles de la Companyia.

Inma Manso ha aprofitat aquesta visita per mantenir una reunió de treball en la que hi ha estat presents el Tinent Coronel de la Comandància de la Guàrdia Civil de La Seu d’Urgell, Jorge Montero, el Capità de la Companyia de La Seu, Luciano Antón, i altres comandaments adscrits a la Companyia.

En la reunió de treball, Inma Manso i la Guàrdia Civil han tractat diverses qüestions relacionades amb la Secció Fiscal i la duana de La Farga de Moles, els serveis de Policia Judicial i Intervenció d’Armes, així com temes relacionats amb Estrangeria i el Servei Cinològic de formació i ensinistrament de gossos per rescat de persones i detecció de drogues, tabac i diners.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada