La start-up andorrana Key and Cloud aconsegueix posicionar-se entre les grans d’Espanya del seu sector

Key and Cloud es consolida i aconsegueix col·locar-se entre les millors empreses d’Espanya del seu àmbit, segons destaca el portal Spanish Fintech especialitzat en el sector de les startups d’innovació financera i banca. El portal, en l’edició de febrer de l’observatori que publica mensualment, incorpora Key and Clou com una de les principals Fintech de l’estat espanyol per categories, i col·locant l’empresa andorrana a l’apartat de gestories, amb grans noms de competidors internacionals.

L’empresa andorrana es consolida així dins el seu sector mentre continua el creixement per Sud-Amèrica, on està eixamplant clients a Guatemala, Xile o Mèxic. Malgrat tot, els seus principals mercats són Andorra i Espanya.

Durant el 2017 va facturar 250.000 euros i preveu doblar la facturació a l’acabar aquest exercici.

Key and Cloud és un programari al núvol de gestió de petits negocis i autònoms, que permet agrupar en un únic espai de treball facturació, pressupostos, comptabilitat i gestió de clients, cobraments i caixa en un entorn 100% segur i alhora en línia des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.