Sortida guiada d’Estamariu a Bescaran

El proper dimecres dia 29 d’agost, en el context del cicle “Els dimecres coneixem l’Alt Urgell”, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell proposa una nova sortida guiada que seguirà l’itinerari antic entre els pobles d’Estamariu i Bescaran, seguint en bona part els camins antics que enllaçaven aquests dos nuclis de la comarca de l’Alt Urgell abans que s’obrissin les carreteres actuals.

En el decurs de la sortida, es farà una explicació dels principals elements del patrimoni cultural que es troben al llarg d’aquest itinerari, en especial les esglésies romàniques de Sant Vicenç d’Estamariu i les restes de l’antiga església de Sant Martí de Bescaran, amb un notable campanar de torre construït al segle XII, que es manté en molt bon estat.

El punt de trobada serà a les 9 del matí al Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (tel. 973 35 31 12) o a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell (tel. 973 35 30 57).

Fotografia: Absis de l’església romànica de Sant Vicenç d’Estamariu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.