La  SkyRaceComapedrosa del 2017 promet ser un festival del’Skyrunning, ja que una altra vegada comptarà amb la participació dels millors corredors del moment i amb la novetat de la participació de les millors joves promeses que es disputaran el YouthWorldChampionship.

El divendres 28 de juliol del 2017 s’estrenarà el KV Arinsal. El diumenge 30 es disputarà la SkyRaceComapedrosa que seguirà sent una prova de la Copa del Món i, a més,Arinsal serà la seu del YouthWorldChampionship.

La solidesa organitzativa de la candidatura formada pel Comú de La Massana, la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme), l’impressionant paisatge de les valls del Comapedrosa i la proximitat dels serveis d’Andorra han fetque la ISF (International SkyrunningFederation)es decantés per Andorra com a seu per acollir elYouthWorldChampionship.

El YouthWorldChampionship es disputarà en les dues modalitats, SKY i KV. A la modalitat SKY, els joves coincidiran amb les altres categories a la SkyRaceComapedrosa i a la SkyRaceArinsal. A aquesta darrera modalitat, competirà la categoriaYouth A, de 16 i 17 anys, ia la SkyRaceComapedrosahofaran les categoriesYouth B i Sub 23, de 18-20 anys i de 21-23, respectivament.

La prova consta de duessllarguespujadesen un terrenymolttècnic d’alta muntanya. La primera pujada és fins els 2.600 metres d’altitud i la segona té com acirereta el sostre d’Andorra, el Comapedrosa,amb els seus 2.972 metres. Serà l’entorn ideal perviuretota l’essència del’Skyrunning ambbellíssimespanoràmiques del Parc natural de les Valls del Comapedrosa iuns paisatges espectaculars.

El programa de la provaescompletaràamb la SkyRaceArinsal, que portarà a l’alta muntanya a tots aquells que vulguin iniciar-se a l’Skyrunning.

La SkyRaceComapedrosatornaràa situar la Massana i Andorra com a capital mundial de l’esport de muntanya, un país que esconsagraorganitzantelsesdevenimentsesportius de major impacte internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada