consellLa Sindicatura ha prorrogat el termini de presentació d’esmenes als tres projectes de llei de la Justícia tal com havia sol·licitat el president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu. El nou termini per presentar esmenes s’ha allargat fins al 19 de febrer a les 15 hores. Així s’ha publicat aquest dimarts al Butlletí del Consell General.

El Butlletí ha publicat els tres edictes pels quals es prorroga el termini per presentar esmenes als projectes de llei de modificació de la Llei de procediments judicials, de la Justícia i de procediment penal. Aquesta pròrroga va ser sol·licitada pel president del grup parlamentari mixt, Jaume Bartumeu, que considerava que donada la transcendència dels tres textos, els calia més temps per estudiar-los i expressava la seva preocupació pel fet que s’haguessin tramitat d’urgència.

Bartumeu havia sol·licitat una pròrroga de 30 dies i la Sindicatura n’hi ha concedit 15, que és el màxim que preveu el reglament. Un cop transcorregut aquest termini, els grups parlamentaris poden demanar una nova pròrroga.

D’altra banda, el Butlletí també publica aquest dimarts l’admissió a tràmit de la proposició de llei de modificació de la Llei de l’impost general indirecte, presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata. Ara el Govern té fins al 25 de març per emetre el seu criteri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada