La Seu d’Urgell tornarà a acollir un any més la Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà els dies 6 i 7 de juny a la Sala de Sant Domènec. La capital urgellenca es convertirà novament durant dues jornades en un punt de referència econòmic, polític i social a Catalunya.

L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha agraït la confiança de l’organització, que des del 2008 aposta per la ciutat com a nucli central d’aquest important esdeveniment empresarial. Batalla considera que, a part de l’impacte mediàtic, l’activitat que es generarà durant aquests dies servirà per dinamitzar l’hostaleria i el comerç de la Seu.

La sala de Sant Domènec serà l’epicentre de totes les conferències i xerrades. Just al costat, al Parador de Turisme s’instal·larà tot el dispositiu tècnic. “La infraestructura i les facilitats són clau a l’hora de poder acollir la Trobada”, comenta Batalla.

Tot i que encara no s’ha fet públic, el programa es preveu que inclogui ponents d’alt perfil polític, social i empresarial. L’alcalde urgellenc remarca que l’elecció de la Seu reforça la idea que “no totes les coses importants han de passar a Barcelona”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada