fronteraL’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha mantingut converses amb el Govern d’Andorra perquè els fronterers tinguin prioritat quan s’estableixin les quotes d’immigració per contractar treballadors de fora del país. Aquesta acció beneficiaria persones que ja han treballat al Principat o bé que viuen a la zona d’influència.

Batalla creu que les negociacions per trobar una fórmula que beneficiï aquest col.lectiu estan “en el bon camí” i podria obtenir-se una resposta positiva en poc temps. “La proposta de l’Ajuntament urgellenc per cercar una fórmula de col.laboració beneficiaria tothom”, assevera. 

Pel que fa a les xifres d’atur, les persones de la Seu inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya han passat de 849 el mes d’abril, a 827 el mes de maig. Aquesta xifra és més rellevant si es té en compte que durant els mateixos mesos del 2013 el número de persones sense feina era de 967.

Albert Batalla ha indicat en el programa ‘Fil Directe amb l’Alcalde’, emès aquest dimarts, que “la disminució no és aïllada, sinó que s’ha observat un canvi de tendència a la baixa que es manté”. En aquest sentit, destaca també la feina feta en la dinamització i promoció econòmica del municipi.

A l’Alt Urgell la xifra d’aturats ha estat el mes de maig de 1.193 persones, 36 menys que a l’abril (1.229). En total, hi ha 153 registrats menys que el 2013, dels quals 140 a la capital urgellenca.

1 comentari

  1. Sóc fronterer. Que no s’equivoquin els residents i andorrans que la petició de l’Albert Batalla és una demanda totalment demagògica a un any vista de les eleccions municipals. A l’alcalde de la Seu li sobren les persones de la Seu que no pensen com ell i el seu partit, CiU. Si és cert que ha baixat el nombre d’aturats però que expliqui sense demagògies els motius. És molt fàcil, només cal anar al padró municipal. Són un munt les persones que han marxat o que directament per cansament han deixat d’anar a la Oficina de Treball de la Generalitat. A aquests polítics els hi cal més responsabilitat perquè els ciutadans ja estem farts de la seva propaganda per tal de mantenir-se en les seves cadires i, continuar sent funcionaris públics però, això sí, sense haver passat els concursos oposicions corresponents. I l’oposició política de la Seu, “más de lo mismo”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada