L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell i entitats del Tercer Sector del territori (Pirineu amb el Sàhara, Càritas Parroquial, Mans Unides, La Seu Solidària i la Penya Barcelonista Urgellenca) se sumen a la campanya d’emergència engegada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per recollir fons econòmics que es destinaran al projecte de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània.

Aquesta és la primera acció que es portarà a la Seu d’Urgell després que el passat dilluns el ple de l’Ajuntament urgellenc aprovés una moció conjunta de tots els grups municipals per donar suport a l’acollida de població refugiada víctima de la guerra civil de Síria, així com d’altres conflictes internacionals que estan tenint lloc a la Mediterrània.

La regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Montserrat Bonet, manifesta al respecte que “convidem a tothom que vulgui o pugui a col·laborar en aquesta campanya d’emergència davant la situació de crisi humanitària que està tenint lloc a la Mediterrània, arran de la guerra civil a Síria i a d’altres països”. Bonet afegeix que “tot petit gest suposa un acte generós que fa la diferència i que ens permet construir un món més just i solidari. El nostre món necessitat solidaritat i tots podem i hem de col·laborar amb les organitzacions que lluiten per millorar-lo”.

Cal remarcar que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell farà una aportació econòmica de 2.000 euros destinada a donar suport als refugiats.

Les aportacions econòmiques es poden fer arribar als següents comptes corrents del Fons Català de Cooperació:

•Triodos Bank, codi IBAN: ES47 1491 0001 2620 0525 7510

•Catalunya Caixa, codi IBAN: ES87 2013 0500 1402 1395 4220

•Caixa Bank, codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627

Recordem que la campanya d’emergència que lidera el Fons Català de Cooperació per donar suport als refugiats se centra en quatre eixos diferents: l’assistència en les rutes de fugida, el suport als municipis de la ruta, la planificació la gestió de l’acollida i l’acollida d’aquests refugiats a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada