El  gruix de les activitats organitzades a la Seu d’Urgell, celebrades aquest cap de setmana, per recaptar fons per la 25a edició de La Marató de TV3 han obtingut un total de 16.526,61 euros, que aniran destinats a la lluita contra l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Val a dir que encara manca la celebració de dues activitats solidàries més que també tenen com a objectiu aconseguir donacions destinades a La Marató de TV3. Concretament aquest pròxim divendres 23 de desembre, a les sis de la tarda, tindrà lloc un bingo solidari en anglès, a la sala polivalent del centre cívic El Passeig de la Seu d’Urgell. L’activitat va a càrrec de l’Escola Languedor.

La segona activitat en pro de La Marató de TV3 que encara queda per celebrar és el Concert de Reis (divendres 6 de gener de 2017, a les sis de la tarda), a càrrec de la Coral Signum, a la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

En xifres, de la trentena d’activitats organitzades en benefici de La Marató de TV3  cal destacar: la rifa solidària organitzada per la Fundació Sant Hospital que ha recaptat 8.000 euros; el quinto popular a càrrec de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, que ha obtingut 3.160 euros; i la festa a La Crem que ha aconseguit recaptar 760 euros.

També hi ressalten el berenar popular de l’Esplai de la Gent Gran que ha obtingut 473 euros; la venda de llibres, jocs de segona mà i estels, a càrrec de l’AMPA La Salle amb 459,33 euros; o el concert que va oferir la Nova Companyia Instrumental, amb 454,10 euros, entre d’altres activitats.

En el següent requadre desglossem totes les activitats i els diners recaptats que el teixit associatiu de la Seu d’Urgell destinarà, un any més, a La Marató de TV3.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada