La Seu reparteix un dècim del quart premi de la Rifa de Nadal, el 71119

La Rifa de Nadal ha deixat novament un pessic a la Seu, on s’ha venut un dècim d’un dels quarts premis, el 71119. L’administració del carrer Josep Zulueta 10, en ple centre de la capital alturgellenca, havia distribuït la butlleta a través de màquina, cosa que explica que no se n’hagi venut cap més a la ciutat. L’altre quart premi ha estat el 52215.

La responsable de l’administració, Anna Bautista, ha explicat a RàdioSeu que s’ha assabentat del premi perquè tan bon punt s’ha publicat la llista de poblacions on s’ha venut el premi ha començat a rebre una allau de trucades, principalment de mitjans de comunicació. Tanmateix, Bautista ha assenyalat que la venda de dècims de Nadal a través de màquina va guanyant terreny respecte de la tradicional distribució de sèries senceres a cada establiment. Per això els premis són cada vegada més repartits geogràficament. Per exemple, el 71119 també s’havia venut a la Bruixa d’Or de Sort (una sèrie) i en més d’un centenar d’administracions, entre les quals n’hi ha de Terrassa, l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Manresa, Granollers o Cornellà. El mateix ha passat amb el tercer premi, el 05163, venut a Barcelona, Abrera, Calaf, Terrassa, Manresa, la Jonquera, Sant Joan les Fonts, Colera i l’Ametlla de Mar, entre d’altres.

D’altra banda, un dels cinquens premis, el 00943, s’ha venut en part des de l’administració domiciliada a Montferrer i Castellbò, que opera per al Principat d’Andorra a través del bar Cal Tavi d’Escaldes-Engordany.

(Text i foto: RàdioSeu)

TOTES LES NOTÍCIES