La Seu d’Urgell ha estat reconeguda per ser Destinació de Turisme Esportiu (DTE) en un acte que ha tingut lloc en el marc de FITUR, fira internacional de turisme que se celebra aquest dies a Madrid. L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha recollit aquest matí aquesta certificació a mans del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, en un acte organitzat per l’Agència Catalana de Turisme.

Després d’haver rebut aquest reconeixement, Albert Batalla ha manifestat que “per la Seu d’Urgell és important renovar aquesta distinció com a DTE, ja que cal continuar apostant a fons perquè l’esport pugui ser un motor turístic i econòmic per la nostra ciutat”. L’alcalde urgellenc també ha volgut afegir al respecte que “això s’ha de fer tot aprofitant una instal•lació de referència com és el Parc del Segre i alhora posar en joc un entorn natural idoni per a la pràctica dels esports a la natura”.

L’alcalde de la Seu d’Urgell ha rebut la renovació d’aquesta certificació juntament amb els també pirinencs Llàtzer Sibís, alcalde de Sort; i el Síndic de la Val d’Aran, Carlos Barrera, territoris que també han rebut aquest certificat amb segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE).

A més a més, de la Seu d’Urgell, Sort i la Val d’Aran també han estat reconeguts com a DTE altres municipis catalans com Banyoles-Pla de l’Estany, Blanes, Calella, Castelldefels, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Lloret de Mar, Santa Susanna, Amposta, Cambrils i Salou.

 

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) certifica des de l’any 2003 amb la marca d’especialització de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) els municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de diferents modalitats esportives, juntament amb determinats equipaments turístics.

Els objectius d’aquest segell són promocionar i comercialitzar l’oferta turística catalana relacionada amb els esports entre un segment de la demanda molt concret però d’alta qualitat, com són esportistes d’alta competició, turistes que centren les vacances en l’esport, turistes que practiquen l’activitat esportiva durant el temps d’oci o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniment esportius. El segell DTE, a més, és una eina perfecta per diversificar l’oferta turística catalana i propiciar-ne la desestacionalització.

(Foto: Ajuntament de la Seu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada