ajuntament-seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha anunciat que presentarà esmenes al projecte de línia d’alta tensió entre Adrall i Andorra, promogut per Red Eléctrica de Espanya. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha assegurat en el programa ‘Fil Directe’ de RàdioSeu, que s’utilitzaran tots els recursos legals pertinents per conèixer a fons la documentació concreta i com afectarà la iniciativa al municipi i la comarca.

El consistori urgellenc va convocar fa uns dies una trobada amb els propietaris dels terrenys afectats pel recorregut elèctric. En aquest sentit, ha avançat que treballarà perquè es faci tot el procés de la millor forma possible. Batalla s’ha referit de forma especial a l’impacte ambiental de la línia, tot i que també a les indemnitzacions i retorn al territori.

El posicionament de l’Ajuntament urgellenc va d’acord amb els altres municipis pels que ha de transcórrer la línia. “Entenem que les connexions elèctriques han de passar per algun lloc, i que el projecte no és assimilable a una proposta de molt alta tensió, però reclamem el mínim impacte”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada