La Seu participa en el concurs “La població més optimista” de Catalunya Ràdio

La Seu d’Urgell ha estat triada pel programa radiofònic ‘Els optimistes’ de Catalunya Ràdio per esdevenir la població més optimista del mes de març. En aquest concurs també hi participen les també poblacions pirinenques de Vielha, Sort i el Pont de Suert.

Per poder votar per tal que la Seu d’Urgell guanyi el concurs com a població més optimista d’aquest mes, es podrà fer a partir d’avui mateix, divendres 1 de març, i fins el pròxim divendres 15, fins al punt de la mitjanit.

La tinent d’alcalde i regidora de participació ciutadana de l’Ajuntament de la seu, Anna Vives, ha manifestat “animem a tothom a votar per la Seu; sortir guanyadors del concurs, significa promocionar la nostra ciutat arreu”. Recorda l’èxit del concurs per triar la Dansa més Viva del Països Catalans, on el Ball Cerdà en va resultar vencedor”. Vives ha afegit al respecte que “va quedar demostrada la capacitat dels urgellencs de difondre el missatge i engrescar-se els uns als altres. El nom de la Seu va sonar durant molts dies en antena i va córrer per la xarxa. Hem d’aconseguir el mateix èxit”.

El programa ‘Els optimistes’ que condueixen el popular showman Àngel Llàtzer i el músic i cantat Manu Guix tria cada mes una població com la més optimista de Catalunya. En aquesta ocasió, la població que surti la més votada com ‘la més optimista’ serà el lloc on es farà aquest programa de Catalunya Ràdio, el pròximl divendres, 22 de març, en directe.

La persona que hagi donat la raó més optimista serà convidada a participar en directe al programa i, a més a més, podrà optar, si resulta escollida per l’equip del programa entre totes les raons més optimistes de la temporada, a passar directament a les finals d’”Els optimistes” de Catalunya Ràdio que es faran el mes de juliol.

TOTES LES NOTÍCIES