La Seu ofereix un circuit de pessebres pel centre històric i Castellciutat

Cartell anunciant la ruta dels pessebres a la Seu i Castellciutat (Aj. la Seu)
Cartell anunciant la ruta dels pessebres a la Seu i Castellciutat (Aj. la Seu)

La Seu d’Urgell disposa d’un circuit de pessebres pel centre històric de la ciutat, així com també a Castellciutat. Aquesta és una oportunitat per a poder visitar els pessebres que es troben ubicats en edificis públics, del Bisbat d’Urgell i en locals del municipi.

En total són 6 pessebres els que conformen aquesta ‘ruta’ que estimula la creativitat artística i la tradició. Aquesta ‘ruta pessebrista’ es pot fer de manera individual. Els pessebres estan ubicats en els següents espais:

Antiga església de Santa Eulàlia, a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a la plaça dels Oms.

Edifici de l’Espai Ermengol / Oficina de Turisme, al carrer Major, 8. Obra de Pau Martí.

Carrer Santa Maria, 11. Obra de Sebastià Ibáñez.

Carrer dels Canonges, 37. Obra ‘Naixement’ de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell. Autors: Joan Carles Capdevila, Emili Sans, Emília Milà; i figures de Montserrat Ribes.

Llar de Sant Josep. Es podrà visitar cada dia de 10h a 13h i de 16:30h a 19h.

Església de Sant Feliu de Castellciutat. Es podrà visitar el dia de Nadal, 25 de desembre, i per Sant Esteve, dia 26 de desembre, així com els dies 1 de gener, Cap d’Any, i el dia 6 de gener, festivitat de Reis, de 17h a 19h.

Val a dir que aquesta tradició pessebrista també s’inclou dins la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes que es porta a terme a la capital alturgellenca.

TOTES LES NOTÍCIES