La Seu ofereix 24 activitats físiques per celebrar esportivament la Festa Major

Aquest migdia el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Lluís Biosca, i el director de l’àrea esportiva del Consistori urgellenc, David Vallvé, han presentat el programa Esport i Festa de la Festa Major 2012.

Lluís Biosca ha destacat que en l’edició d’enguany de l’Esport i Festa s’ofereix un total de 24 activitats lúdico-esportives per celebrar esportivament la festa major. D’aquestes 24, n’hi ha tres que són novetat com ‘A cavall per la Seu’, a càrrec de l’Associació Cavallista de l’Alt Urgell; l’exhibició de dansa del ventre, amb al Centre Esportiu Esquitx; i l’exhibició de teles acrobàtiques que portarà a terme la responsable de l’escola esportiva municipal d’aquesta modalitat artístico-esportiva. Cal remarcar també que l’única activitat que aquest any no s’ha mantingut ha estat la matinal esportiva que es realitzava el dimarts, darrer dia de la festa major, pel fet que enguany s’ha reduït aquesta jornada.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc també ha volgut subratllar “com a cada Festa Major, l’àmplia oferta d’activitats esportives que presenta Esport i Festa es porta a terme gràcies al suport dels clubs esportius de la Seu, els espónsors i voluntaris, així com tot el personal de l’Ajuntament a l’hora d’organitzar aquesta programació lúdico-esportiva”.

Per la seva part, David Vallvé ha assenyalat “l’alta participació que gaudeixen totes i cadascuna de les activitats programades per celebrar la festa major sense deixar de fer esport”. En aquest sentit, el director d’Esports de l’Ajuntament de la Seu ha remarcat que en l’edició passada es van superar les més de 1.000 persones que van prendre part o van gaudir com a espectadors d’alguna d’aquestes propostes esportives.

 

Esport i Festa

Entre el divendres 24 al dilluns 27 d’agost, els urgellencs i urgellenques de diferents edats podran prendre part d’activitats esportives com bàsquet 3c3, marxa nòrdica, torneig de futbol set, torneig de tennis 7, torneig de pàdel, torneig de golf, bateig de submarinisme, cursa de roll ski, cursa d’orientació i cursa d’orientació BTT per parelles, concurs social de petanca, campionat d’escacs, exhibició de taekwondo i de karate, gimcana de colles, pedalada popular, festa aquàtica, cursa de 10 quilòmetres i iniciació al kàrting.

A més a més, diumenge 26 d’agost tindrà lloc a les sis de la tarda, al camp de futbol municipal, la presentació oficial de la nova temporada de La Seu Futbol Club que s’enfrontarà a l’Organyà. Una hora abans, al poliesportiu municipal, també es disputarà un partit de futbol sala amb el CF Sala la Seu.

 

Inscripcions

Pel que fa al campionat de bàsquet 3c3, de futbol, la gimcana i els tornejos de tennis i de pàdel cal que els interessats a participar-hi s’inscriguin prèviament al Servei d’Esports (Palau d’Esports) i que dipositin una fiança de 20 euros, que se’ls hi tornarà un cop acabada la competició, sempre que hagin assistit a tots els partits.

També cal inscriure’s a la pedalada, a la cursa a peu i a les curses d’orientació, tot i que en aquests casos no és necessari la fiança.

(Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.