A partir d’avui dimarts 19 de març i fins el 19 d’abril, es poden presentar a l’Ajuntament urgellenc les sol·licituds per a poder optar a unes de les 39 parades vacants que disposen els mercats setmanals de la Seu d’Urgell.

Del total de les 39 parades disponibles21 pertanyen al mercat dels dimarts, mentre que les altres 18 pertanyen al mercat que se celebra els dissabtes.

Pel que fa la tipologia de les parades vacants pel mercat dels dimarts: 8 són per a productes no alimentaris; 4 per a aliments genèrics; 7 parades per a vendre productes alimentaris especialitzats; i 2 parades per a productes alimentaris de transformació i venda.

Respecte a la tipologia de parades vacants per al mercat de dissabte: 8 parades s’adrecen a la venda de productes no alimentaris; 4 parades per aliments genèrics; 5 parades per aliments especialitzats; i 1 parada per productes alimentaris de transformació i venda.

Val a dir que la durada de la concessió és de 15 anys el contracte de cada parada.

Tota la informació al respecte de les parades vacants dels mercats setmanals de la Seu d’Urgell es pot trobar en aquest enllaç:https://goo.gl/kDvSuX

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada