“La Seu, la ciutat de les persones”, estand de l’Ajuntament de la Seu a la Fira de Sant Ermengol

sant ermengol ajuntament

L’estand de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a la Fira de Sant Ermengol estarà dedicat enguany a les entitats i associacions culturals de la ciutat, així com als diferents treballadors municipals, amb el lema ‘La Seu, la ciutat de les persones’.

Recuperant el fil dels temes en què s’han basat els estands de l’Ajuntament urgellenc en les darreres edicions de la Fira, aquest any es torna a potenciar la participació ciutadana. En aquest sentit, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, manifesta que “hem volgut fixar aquest lema, la ciutat de les persones, pel pes específic que té el món associatiu a la Seu. També, s’ha volgut remarcar que hi ha moltes d’altres persones que cada dia treballen per tots nosaltres, per fer que la ciutat estigui endreçada i a punt perquè el nostre dia a dia sigui més amable”.

Aquest reconeixement es fa a través d’unes figures a tamany real de personatges culturals de la Seu com el Bisbe Ermengol, un armat, uns balladors del Ball Cerdà, etc., i de treballadors municipals com un jardiner, un electricista, un policia municipal, entre d’altres, que es trobaran repartides entre l’estand i el recinte firal. Aquestes figures portaran, totes elles, un missatge que fa referència a la força de cohesió que tenen les persones en qualsevol ciutat i a potencialitats que té la ciutat en sí.

Joc i sorteig

Amb l’objectiu d’estimular la participació ciutadana, al voltant d’aquestes figures que trobarem tant a l’estand de l’Ajuntament com repartides per tot el recorregut dels pavellons firals, s’ha organitzat un joc. “Volem proposar un joc a través d’alguns dels personatges singulars del nostre poble”, explica Anna Vives, tinent d’alcalde de Participació Ciutadana. Vives ha aprofitat per agrair a totes les persones que han prestat la seva imatge, tant pertanyents a entitats com treballadors de l’administració, la seva participació, “ens han fet molt fàcil la materialització de la idea. Des de l’equip de govern els agraïm molt la seva voluntat de col·laboració”.

Aquest joc consisteix en omplir unes butlletes -que es trobaran al mateix estand municipal- amb els missatges que mostren totes aquestes figures. Les butlletes convenientment completades es podran retornar a l’estand i dipositar en una urna.

Totes les butlletes entraran en un sorteig de 3 premis diferents. El primer se’n durà una Nit romàntica d’hivern a l’establiment dels Banys de Sant Vicenç (habitació doble, sopar privat, espai d’aigua nocturn amb copa de cava i un esmorzar a l’habitació). El segon premiat guanyarà un sopar per a dues persones o una nit al Parador de Turisme de la Seu d’Urgell; mentre que el tercer premi s’emportarà una panera de productes agroalimentaris de productors de l’Alt Urgell. Els dos primers premis són gentilesa dels Banys de Sant Vicenç i el Parador de Turisme.

Fotos

Les diferents figures que els visitants trobaran a la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell tenen la cara foradada per tal que tothom que ho desitgi, tant petits com grans, s’hi puguin posar al darrera i fer-se una fotografia amb la seva cara.

Aquestes fotos es podran etiquetar amb el hastag que es trobarà a cada rètol de les mateixes figures. Les fotos etiquetades quedaran penjades al web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

TOTES LES NOTÍCIES