La Seu: Ja es poden presentar les sol·licituds per als ajuts a l’habitatge per a les persones de 65 anys o més

Panoràmica de la ciutat de la Seu d'Urgell (Aj. la Seu)
Panoràmica de la ciutat de la Seu d’Urgell (Aj. la Seu)

Fins el dimecres, 27 de març, a les 14.00 hores, es poden presentar les sol·licituds per a optar a les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a persones que tinguin 65 anys o més. La petició es pot tramitar via telemàtica o presencialment al Servei d’Habitatge de l‘Ajuntament de la Seu. En aquest darrer cas, cal demanar cita prèvia al telèfon 670 05 04 36 o trucant a l’ajuntament.

Poden sol·licitar l’ajut les persones físiques que, en el moment de presentar la sol·licitud, tinguin 65 anys o més, i que siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

Els ajuts a persones menors de 35 anys i a les persones de 35 anys fins a 65, la convocatòria sortirà en les properes setmanes. S’avisarà prèviament.

A la demarcació de Lleida, l’import màxim del lloguer mensual o preu de cessió és de 600 euros, i en els supòsits d’habitació és de 300 euros.

Per a famílies nombroses, famílies monoparentals i per a unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i barem de mobilitat favorable, l’import màxim de lloguer mensual és de 900 euros.

Per a saber els requisits, els imports i la documentació necessària per a ser beneficiari dels ajuts, es pot consultar aquí.

TOTES LES NOTÍCIES