L’Ajuntament de la Seu d’Urgell invertirà un total de 88.000 euros en la renovació i millora d’instal·lacions esportives municipals, tal i com preveu el Pla d’Inversions per aquest any 2016. Cal remarcar que aquests 88.000 euros provenen íntegrament del romanent de Tresoreria.

Les actuacions que es portaran a terme enguany són la substitució de la tanca perimetral de la pista d’hoquei patins i patinatge del poliesportiu, amb una inversió de 28.000 euros; la reforma integral dels serveis públics del pavelló poliesportiu municipal, amb una inversió de 35.000 euros; i l’arranjament dels vestidors de sota la graderia del camp de futbol que comportarà una inversió de 25.000 euros.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de la Seu, Isidor Alberich, remarca que amb aquestes obres de millora d’aquestes infraestructures esportives “es completa una renovació dels equipaments de la zona esportiva municipal, iniciada ja la passada legislatura, que ofereix les millors condicions per a la pràctica dels diferents esports que s’hi porten a terme a la nostra ciutat”.

2 milions en obres durant el 2016

Recordem que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va aprovar en la passada sessió plenària el Pla d’Inversions per aquest any que té una partida total de 2.123.485,11 euros, una inversió que doblarà la feta l’any passat que va ser de 900.000 euros. Aquest pla preveu 33 actuacions diferents per la millora d’infraestructures, espais i serveis públics de la ciutat.

Val a dir que d’aquests 2 milions d’euros, més de la meitat (1.123.485,11 euros) procedeixen del romanent de Tresoreria del propi Ajuntament de la Seu, mentre que el milió d’euros restant es cobrirà a través de préstec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada