dav

El Servei Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell ha instal·lat a les instal·lacions esportives de la ciutat on habitualment es fan les competicions de base dels clubs locals (Camp de Futbol Emili Vicente, Poliesportiu Municipal i Palau d’Esports) uns panells on s’exposen un seguit de pautes de comportament adreçades al públic, especialment als pares i mares dels i les esportistes.

En aquest recull de recomanacions o normes es fa incís en la necessitat de gaudir de l’esport de formació de manera educada, cívica i responsable, i incidir en el vessant formatiu, educatiu i de transmissió de valors de l’esport.

Val a dir que el Servei d’Esports ja va incloure en les bases reguladores per l’atorgament de subvencions als clubs esportius aprovades aquest any, un punt que incloïa l’obligació que les entitats esportives de la ciutat vetllessin pel bon comportament del públic i seguidors en les competicions esportives dels seus equips. A aquest interès i inquietud de la Regidoria d’Esports s’hi ha sumat la proposta i petició de l’Escola de Futbol Orgèl·lia d’exposar un cartell que contingui un recull de normes de comportament destinades als seguidors dels seus equips.

El Servei d’Esports ha recollit aquesta petició tot ampliant-la, instal·lant-les en tots els equipaments esportius on es fan cada setmana competicions de base i incloent els clubs esportius protagonistes. Els panells instal·lats tenen un disseny uniforme, atractiu i adaptat a cada instal·lació i als clubs que les fan servir habitualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada