La Seu d’Urgell torna a posar en marxa aquest nou curs 2013-2014 el projecte d’Acompanyament Educatiu, que té com a objectiu oferir un suport a infants a fi que aquests adquireixin i desenvolupin hàbits d’estudi que els ajudin a tirar endavant la seva formació. La iniciativa s’iniciarà el pròxim dilluns 28 d’octubre, en acabar l’horari escolar, i s’allargarà fins el 30 de maig.

El projecte, que s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn, està impulsat per l’Ajuntament urgellenc, els Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Càritas d’Urgell i La Seu Solidària, i compta amb la col•laboració de totes les escoles de la ciutat i dels voluntaris, que amb la seva dedicació el fan possible.

Crida a fer de voluntari

Aquest reforç escolar es porta a terme a les mateixes escoles de la Seu d’Urgell i Castellciutat amb personal voluntari que prèviament ha rebut una formació. Encara que per aquesta segona edició del projecte se’n compta ja amb una quarantena, les portes a la participació per part de més persones que vulguin dedicar part del seu temps a aquesta finalitat resten obertes. Precisament avui divendres, 25 d’octubre, tindrà lloc una sessió de formació adreçada als nous voluntaris que enguany s’incorporen al projecte.

En aquest nou curs cal destacar l’alt nombre d’alumnes de l’institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell que s’han compromès a fer de voluntaris. Respecte la seva participació, els impulsors remarquen que “a banda de l’aportació que faran al projecte, l’experiència complementarà la seva formació integral com a joves”.

Els interessats i interessades a participar com a voluntaris a l’Acompanyament Educatiu es poden posar en contacte amb alguna d’aquestes persones:

Núria Castillo (Serveis Educatius): ncastil4@xtec.cat

Olga Guiu (Ensenyament Ajuntament la Seu d’Urgell): oguiu@aj-laseu.cat

Maria Bullich (Càritas): mbullich.cdurgell@caritas.es

Carlota Valls (La Seu Solidària): laseusolidari@gmail.com

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada