La Seu inaugura ‘Photovisió 2017’, una exposició fotogràfica dedicada al piragüisme

El  Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell acollirà des d’aquest  dilluns, 4 de setembre, l’exposició “Photovisió 2017”, que es compon d’una selecció de 70 fotografies vinculades amb la pràctica del piragüisme i captades des de fa uns tres anys per membres de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMIR). La inauguració està prevista a les vuit del vespre.

El col·lectiu es reconeix com un grup d’apassionats “per retenir la bellesa, la plàstica i les expressions impactants de la pràctica d’aquest esport”. Des de l’AFOTMIR s’assenyala que es tracta d’una disciplina esportiva “espectacular” i relacionada directament amb la natura. Així mateix, l’agrupació indica que el seu objectiu és potenciar l’intercanvi d’experiències i coneixements, que ajuden els seus membres a iniciar-se en molts estils o modalitats fotogràfiques, “essent el piragüisme una d’aquestes opcions”.

La mostra, organitzada per l’AFOTMIR i el Club Cadí Canoë-Kayak, es podrà visitar fins al 24 de setembre, de deu del matí a deu del vespre.

Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.