Aquest dissabte, 10 de maig, la Seu d’Urgell incorpora a l’oferta del seu mercat setmanal la nova proposta comercial Els Encants dels Canonges. Es tracta d’un mercat de productes de segona mà que tindrà lloc a la part sud del carrer dels Canonges, en ple centre centre històric de la capital alturgellenca, tots els dissabtes de l’any.
El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, ha manifestat que Els Encants dels Canonges “té el doble objectiu d’oferir un nou atractiu als mercats dels dissabtes i de dinamitzar el carrer dels Canonges. Els mercats de segona mà són una tendència creixent a les ciutats, on cada cop la població està més conscienciada de la necessitat de donar vida als objectes usats, a través de la seva reutilització”.

Articles
En aquest nou mercat, que se celebrarà cada dissabte entre les 9 i les 14h, els visitants i compradors podran trobar llibres, mobles, discos, DVD’s, pel·lícules, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, material esportiu, jocs, joguines i disfresses, monedes, segells i altres productes col·leccionables, material de jardineria i compostatge, plantes i productes d’elaboració pròpia, entre d’altres.
Els productes que es posaran a la venda hauran d’estar en bon estat i tenir una qualitat acceptable. No es podran vendre productes perillosos o nocius, així com tampoc animals ni aliments.

Parades
A Els Encants dels Canonges només hi podran participar persona físiques, no professionals del comerç ni de la venda ambulant. També hi podran posar parada entitats sense ànim de lucre o que tinguin una finalitat social.
L’Ajuntament facilitarà als participants la infraestructura necessària per muntar la seva parada.
Per participar-hi amb una parada al mercat de segona mà, cal fer personalment la inscripció prèvia a l’Oficina d’atenció Ciutadana (OAC) l’Ajuntament de la Seu o telemàticament, a través d’un formulari que es posa a disposició al web municipal www.laseu.cat
‘Els Encants dels Canonges’ comptarà amb un màxim de 15 parades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada