La Seu homenatja a mestres i professores jubilades aquest darrer curs acadèmic

Les mestres jubilades amb l'alcalde de la Seu i la regidora d'educació -segona per l'esquerra- (Aj. la Seu)
Les mestres jubilades amb l’alcalde de la Seu i la regidora d’educació -segona per l’esquerra- (Aj. la Seu)

Aquest dilluns ha tingut lloc l’acte d’homenatge al personal docent de diversos centres educatius de la Seu d’Urgell que en aquest darrer curs 2023-24 s’han jubilat. L’alcalde Joan Barrera i la regidora d’Educació, Christina Moreno, han rebut a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu a les quatre mestres i professores que han finalitzat la seva etapa com a professionals de la docència.

Barrera els ha agraït en nom de la Corporació municipal la seva important tasca docent que han dut a terme al llarg de la seva vida, mentre que la regidora d’Educació ha valorat la decisió que un dia van prendre d’esdevenir docents. “Avui no només volem agrair-vos la decisió que vau prendre fa anys sinó que el que volem és remarcar la decisió que vau reafirmar dia a dia, en els grans i els bons moments que ens dona aquesta professió, que ens són moltíssims, i en aquells en els que creiem que no podríem arribar allà on ens agradaria i vam sentir pressió, frustració, angoixa o d’altres sensacions que només vosaltres podríeu explicar-nos”, ha reblat Christina Moreno.

Les docents que han estat homenatjades per haver finalitzar la seva etapa professional són: Conxita Sabartrés Sala, professora i cap d’estudis de l’Institut Joan Brudieu; Núria Valls Rovira, professora de l’Institut Joan Brudieu; Montse Vidal Rosell, directora de la Llar d’Infants Municipal ‘els Minairons’; i Maria Dolors López Vidal, mestra de l’escola Mn. Albert Vives. Totes han estat obsequiades amb un lot de productes artesans del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TOTES LES NOTÍCIES