La Seu gaudirà la setmana vinent de dues activitats gastronòmiques i comercials al carrer

Cartell de la festa Menja't l'Alt Urgell
Cartell de la festa Menja’t l’Alt Urgell (Ajuntament de la Seu d’Urgell)

La setmana que ve, la Seu d’Urgell té organitzades dues activitats comercials que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc. Així, el dimecres dia 6 de juliol, se celebrarà la Festa del Menja’t l’Alt Urgell, i diumenge 10 de juliol, es farà el mercat de rebaixes Passeiga’t-hi”.

Així, dimecres 6 de juliol, a partir de les sis de la tarda, a la Plaça Patalín, Menja’t l’Alt Urgell organitza un sopar amb dos concerts en directe. A les vuit del vespre, concert de Jazz’Ados, i a dos quarts d’onze de la nit, concert amb Estació 67.

Es pot reservar el sopar a la botiga del Menja’t l’Alt Urgell, situada a la plaça Patalín o trucant 635660931. El preu del tiquet és de 18 euros. El sopar inclou entrants, hamburgueses, postres i begudes, elaborat tot pels productors de la comarca.

Per al diumenge 10 de juliol, de deu del matí a vuit del vespre, al passeig Joan Brudieu la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) celebrarà el mercat de rebaixes “PASSEIGa’t-hi” amb parades comercials i alimentàries, inflables per a infants, entre altres activitats. Per a més informació: www.laseucomercial.cat

TOTES LES NOTÍCIES