moltes-ganesL’Ajuntament de la Seu d’Urgell es marca novament la participació ciutadana com un dels objectius principals de la Festa Major de la ciutat, que enguany se celebrarà del 28 d’agost a l’1 de setembre i tindrà com a lema ‘Amb moltes ganes!’. L’equip de govern municipal continua un any més potenciant la implicació de veïns, clubs, associacions i entitats locals.

Paral·lelament, s’ha reactivat la presència digital de la #fmlaseu que, per tercer any consecutiu, amb el web www.fmlaseu.cat i les xarxes socials de la @fmlaseu oferiran informació i interacció de manera dinàmica. Al web ja es pot consultar un Avanç de Programació (www.fmlaseu.cat/2015/programa) i totes les novetats referents a l’edició d’enguany. D’altra banda, es renovarà l’aplicació mòbil que es va estrenar durant l’edició anterior amb tota la programació, notificacions referents als possibles canvis de programació i fotografies dels actes.

RàdioSeu, emissora oficial de la Festa Major, també oferirà un any més un ampli desplegament informatiu abans, durant i després de la festa, amb connexions en directe al llarg de tots els dies i informació a través de la secció especial Festa Major de la seva web (www.radioseu.cat) i dels seus perfils a Facebook i Twitter.

Els dies previs i durant la Festa Major, s’instal·larà una pantalla a l’Espai Ermengol on es podran visualitzar les imatges que s’etiquetin a Instagram i els missatges fets arribar mitjançant Twitter amb el hashtag #fmlaseu. Durant la celebració també hi haurà instal·lat un photocall amb la imatge gràfica i l’eslògan d’enguany, realitzat per David Segura, perquè tothom pugui fer-s’hi fotos i compartir-les a les xarxes socials.

Novetats de la programació

Pel que fa a la programació, des de l’Ajuntament s’ha avançat que el Teatre de Festa Major, dijous 27 d’agost, oferirà enguany la comèdia revelació de la temporada: ‘Animals de Companyia’, d’Estel Solé. La venda anticipada de tiquets comença aquesta setmana a l’Oficina de Turisme de l’Espai Ermengol. 

En la programació juvenil, organitzada des de la Coordinadora de Casetes, destaca el tradicional Seu Rock (nit del 28 d’agost), el ja anunciat concert d’Els Catarres (nit del 31 d’agost), juntament amb la cursa de llits i la gimcana de colles de diumenge. Entre els altres artistes i grups que actuaran al recinte de Casetes també hi ha Tremendos, Möndo Loco, XEIC! (nit del 29 d’agost) i Miquel del Roig (nit del 30 d’agost).

A la plaça Catalunya no hi faltaran un any més orquestres reconegudes com són la Principal de la Bisbal, Montgrins, Santi Arisa Combo i la Chatta. Al passeig Joan Brudieu hi haurà instal·lat el mercat FiraCirc, on es podrà gaudir de parades d’artesania i alimentació, espectacles, tallers i activitats per als més petits.

El Consell Municipal d’Infants i el Consell Municipal de Joves han participat en l’elaboració del programa fent peticions d’activitats per les seves edats. A la programació es podrà trobar nous actes com ara la piscina nocturna, taller de graffiti, karaoke, discomòbil i masterxef entre d’altres.

A la plaça del Codina, amb la col·laboració dels pubs de la Seu, es podrà gaudir durant les nits de divendres, dissabte i diumenge de tres concerts de diferents estils. Com a novetat, s’acabarà les nits amb un DJ que punxarà sessions remember. Una edició més també hi ha la implicació de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell. Alguns restaurants i bars disposaran del Menú i el Vermut de Festa Major realitzat amb productes locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada