Amb l’objectiu d’oferir més i millors serveis en la gestió de la xarxa d’aigua, la societat Habitatge i Urbanisme la Seu SL (HIULS) iniciarà properament una prova pilot per incorporar la darrera tecnologia en la lectura de consums dels comptadors de la ciutat com és la telelectura o lectura de consums a distància.

Aquesta prova test consistirà en el canvi d’uns 300 comptadors i la col·locació de dues petites antenes que puguin fer la lectura d’arquets nous comptadors. Prèviament a la prova, els clients als qui se’ls canviarà el comptador rebran a partir d’avui una carta on seran informats d’aquest test i dels avantatges de la incorporació de la nova lectura de consums a distància.

El conseller delegat d’HIULS, Jesús Fierro, manifesta que “l’objectiu d’aquesta prova pilot és que la implantació d’aquest nou sistema sigui un èxit per a tothom. Així, amb aquest test es comprovarà el bon funcionament i alhora poder minimitzar qualsevol incidència per la posada en marxa general”.

Avantatges de la telelectura

  • Accés a la informació diària i detallada a traves del web, que li permetrà un seguiment exhaustiu dels seus consums.
  • Alarma al web en cas de fuites i sobreconsums.
  • Facturació real en tot moment, evitant l’estimació de consums.
  • No serà necessari accedir als habitatges o locals per realitzar la lectura del comptador.
  • Canvi gratuït de comptador cada 10 anys (temps estimat de vida útil d’un comptador).
  • Substitució gratuïta del comptador en cas d’avaria.

Una vegada comprovada la seva eficiència s’aplicarà aquest nou sistema a tots els comptadors d’aigua de la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada