La Seu fa una crida per fer de voluntari en el projecte d’acompanyament educatiu

El projecte d’acompanyament educatiu que té com a objectiu oferir un suport a infants a fi que aquests adquireixin i desenvolupin hàbits d’estudi que els ajudin a tirar endavant la seva formació fa una crida als ciutadans urgellencs perquè vulguin fer de voluntari.

Els responsables del projecten animen a totes aquelles persones que desinteressadament tinguin temps i motivació per realitzar tasques de reforç escolar, acompanyament educatiu, explicar contes, entre d’altres accions de suport, als nens i nenes de les escoles de la Seu d’Urgell i Castellciutat.

Es convida especialment a fer de voluntari a persones que ja estiguin jubilades, a estudiants majors de 16 anys, a pares i mares, a mestres i professors que tinguin ànima de voluntari. Recordem que l’acompanyament educatiu vol afavorir l’èxit educatiu, i alhora vetllar per la igualtat d’oportunitats de tots els nens i nenes.

Es necessita concretament voluntaris pels dimecres a la tarda. Els interessats i interessades a participar com a voluntaris a l’acompanyament educatiu es poden posar en contacte amb alguna d’aquestes persones:

Núria Castillo (Serveis Educatius): ncastil4@xtec.cat

Olga Guiu (Ensenyament Ajuntament la Seu d’Urgell): oguiu@aj-laseu.cat

Maria Bullich (Càritas): mbullich.cdurgell@caritas.es

Carlota Valls (La Seu Solidària): laseusolidari@gmail.com

El projecte, que s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn, està impulsat per l’Ajuntament urgellenc, els Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Càritas d’Urgell i La Seu Solidària, i compta amb la col·laboració de totes les escoles de la ciutat i dels voluntaris, que amb la seva dedicació el fan possible.