La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb el Pla Educatiu d’Entorn i els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, endegaran aquest pròxim mes de febrer el projecte ‘Ens escrivim’, activitat intergeneracional que protagonitzaran deu persones del col·lectiu de la gent gran de la ciutat i deu alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (URC).

La regidora de Gent Gran de l’Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, ha explicat que els objectius d’aquesta activitat són afavorir la comunicació entre els avis i els alumnes, tot establint una comunicació entre ells i poder conèixer les seves respectives realitats. “D’aquesta manera, afegeix Bonet, s’augmenta l’autoestima de les persones grans i es promou el principi de solidaritat entre generacions”.

L’activitat que s’allargarà fins el mes de maig, consistirà en que padrins i joves es comunicaran cada mes a través d’una carta manuscrita que escriuran cadascuna de les dues parts que prenen part en aquest projecte.

 

‘Ens escrivim’

A cada alumne participant en el projecte se li atorgarà una parells, és a dir, una persona gra, que durant quatre mesos s’escriuran cartes que aprofitaran per presentar-se i parlar sobre ells mateixos.

La primera carta l’escriurà el padrí cap a l’alumne assignat durant la primera quinzena del mes de febrer. L’alumne respondrà al seu company d’epístoles al llarg de la segona quinzena de febrer. L’activitat s’anirà repetint cada mes fins al maig.

Serà al mes de maig quan tindrà lloc una trobada entre els avis i els alumnes que han participat en el projecte amb l’objectiu que es coneguin personalment.

(Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada