La Seu d’Urgell treu les ‘Botigues al carrer’ el 14 de març

La Seu d’Urgell celebrarà aquest pròxim dimecres 14 de març la primera edició de ‘Botigues al carrer’, tot coincidint amb la jornada festiva al Principat d’Andorra, que celebra el Dia de la Constitució.

Aquesta nova acció de dinamització comercial de la capital alturgellenca relleva al veterà ‘Mercat de les Oportunitats’ que durant catorze anys, i un total de 28 edicions, s’ha celebrat al carrer Major de la Seu d’Urgell els dies 14 de març (Festivitat de la Constitució andorrana) i 8 de setembre (Festivitat de Meritxell).  

‘Botigues al carrer’, organitzat per la UBSU-La Seu Comercial, es concentrarà també al llarg i ample del carrer Major on les prop de 40 botigues mostraran les novetats de la temporada primavera-estiu, així com promocions vàries.

 

Animacions  infantils i tastos gastronòmics

Durant tota la jornada, els urgellencs i visitants també hi trobaran jocs infantils com inflables, un toro mecànic i un tren amb vies, situats a la plaça Patalín, al carrer Fra Andreu Capella i al carrer Lluís de Sabater.

A més a més, s’hi podrà menjar i beure gràcies a les propostes gastronòmiques que oferiran Arròs a taula, Menja’t l’Alt Urgell i Cervesa Artesana VIP. Es podrà tastar fideuà, hamburgueses i  pinxos, acompanyat per una bona cervesa artesana.

 

D’altra banda, tant a la zona de Les Mesures com a la del centre cívic El Passeig hi haurà instal·lades dues urnes perquè els compradors a les parades de ‘Botigues al carrer’ dipositin els seus tiquets de compra per participar en el sorteig de més de 40 obsequis, i que tindrà lloc el mateix dimecres 14 de març.

 

Val a dir però que el lliurament de premis es realitzarà el dissabte 24 de març. Els més de diferents obsequis que es lliuraran seran oferts per gentilesa dels mateixos botiguers i altres entitats de la Seu d’Urgell.

2 comentaris

  1. Recordeu que ens van segrestar tallant la carretera d”accés al Principat i molta gent no van poder anar als metges concertats, altres no van poder marxar de viatge etc……. Però per deixar els nostres diners si que som bons !!

Comments are closed.