El jurat especialitzat de Viles Florides ha tornat a distingir a la Seu d’Urgell amb 3 Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà. El guardó ha estat recollit pel cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en una gala celebrada al Castell de Vila-seca (Tarragonès), i presidida per la consellera d’Agricultura, Ramaderia,  Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.

La Seu d’Urgell ha estat un dels 50 municipis reconeguts amb tres Flors d’Honor. Enguany, 12 municipis han estat reconeguts amb quatre Flors d’Honor; 52 amb dues Flors d’Honor i 6 amb una Flor d’Honor. 10 municipis més s’han adherit al moviment en els darrers mesos i la seva valoració es farà en l’edició de 2019.

Recordem que aquests guardons són promoguts per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada