La capital alturgellenca ha rebut avui la visita d’una dotzena de touroperadors turístics de Marsella, arribats amb el primer vol comercial que ha aterrat de bon matí a l’Aeroport Andorra-la Seu d’Urgell.

A través d’aquest Famtrip (viatge de familiarització), organitzat conjuntament amb el Grup Regina, Turisme Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i Turisme de Catalunya, aquest grup de professionals de turisme de Marsella han conegut de primera mà la Seu d’Urgell i el seu entorn amb l’objectiu que donin a conèixer els seus atractius als potencials turistes procedents d’aquesta zona del sud de França.

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, que ha rebut aquesta delegació marsellesa, entre d’altres autoritats de la comarca, ha manifestat que amb aquesta acció de promoció turística “els hi hem explicat quines són les virtuts turístiques del nostre territori com són La Seu Medieval, el nostre formatge, i les instal·lacions del Rafting Parc. En definitiva, hem posat damunt la taula quins són els millors arguments turístics que tenim perquè aquests professionals turístics tinguin la Seu d’Urgell i la resta del territori com una possible destinació per vendre als seus clients”.

Batalla ha remarcat també la seva satisfacció que una empresa del territori hagi organitzat durant aquest mes de març vols entre la Seu d’Urgell i Marsella, Madrid i Palma de Mallorca: “Han fet el pas per poder demostrar que des de l’Aeroport Andorra-la Seu d’Urgell s’hi pot volar, s’hi pot arribar des de diferents ciutats, per donar a conèixer un zona meravellosa com aquesta”.

La visita guiada per la Seu s’ha iniciat a la Catedral de Santa Maria d’Urgell on han iniciat la ruta de La Seu Medieval, continuant amb una visita a l’Espai Ermengol, on també han gaudit d’un tast de formatge Cadí, que gaudeix d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP). Abans de dinar han visitat també les instal·lacions del Rafting Parc.

El dinar de treball, celebrat al Parador de Turisme, ha comptat també amb la presència del director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent. La delegació marsellesa ha pogut conèixer la gastronomia del nostre territori.

El grup convidat retornava cap  a Marsella, des de l’Aeroport Andorra-la Seu d’Urgell, amb el vol de les quatre i cinc de la tarda. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada