La Seu d’Urgell reobre el termini per sol·licitar subvencions per pal·liar els efectes de la COVID-19

MInut de silenci davant l'ajuntament de la Seu d'Urgell en record de les víctimes de la covid19
MInut de silenci davant l’ajuntament de la Seu d’Urgell en record de les víctimes de la covid-19. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert un període extraordinari de presentació de dues sol·licituds per a obtenir una subvenció per a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària. Les sol·licituds es podran presentar des del dia 3 fins al 10 d’agost a través del web de l’Ajuntament.

Els dos ajuts estan adreçats, en el primer cas, a empreses i autònoms que han hagut de cessar l’activitat d’acord amb el Reial Decret 463/2020 de 14 de març a conseqüència de la COVID-19 i, en el segon, a aquelles que no han cessat l’activitat però hagin vist reduïts els seus ingressos en un 70% o més.

El ple ordinari de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell del mes de juny va aprovar una subvenció extraordinària de 300.000 euros orientats a ajudar a comerços, empreses i autònoms de la ciutat a fer front els efectes econòmics de la crisi sanitària.

Durant el període ordinari, fins a 170 empreses o autònoms de la ciutat van presentar la sol·licitud per a obtenir una subvenció per cessament d’activitat i 21 ho van fer per reducció d’ingressos. La convocatòria extraordinària pretén donar l’oportunitat d’obtenir un ajut a aquelles empreses que no van presentar la sol·licitud a temps durant el període ordinari.

Per demanar aquest ajut cal fer-ho de manera telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell www.laseu.cat

TOTES LES NOTÍCIES