La Seu d’Urgell queda fora del llistat dels municipis amb toc de queda a Catalunya

Control nocturn dels Mossos d'Esquadra
Control nocturn dels Mossos d’Esquadra. Foto: RàdioSeu/Arxiu

La Seu d’Urgell ha quedat fora del llistat de municipis amb toc de queda a Catalunya. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) només autoritza mantenir les restriccions de mobilitat nocturna en 19 dels 148 municipis catalans que demanava la Generalitat.

En aquest sentit, el tribunal fixa com a criteri tenir una incidència acumulada en els darrers set dies superior als 400 casos per cada 100.000 habitants. Aquesta xifra deixa fora la Seu d’Urgell, que en dades de dilluns passat tenia una incidència de 132 casos.

Després de deliberar sobre la petició de pròrroga de les mesures de contenció de la COVID-19, la sala Contenciós-Administrativa ha optat per a mantenir les limitacions de moviment entre la una de la matinada i les sis del matí als municipis d’Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí.

Paral·lelament, avala mantenir la restricció de 10 persones en reunions familiars i socials, així com la limitació del 70% de l’aforament en actes religiosos a tot el territori de Catalunya.

TOTES LES NOTÍCIES