La Seu d’Urgell participa en la presentació dels resultats d’‘Un matí d’orquestra a les Terres de Lleida’

La Seu d’Urgell ha participat aquest migdia en la presentació dels resultats de la iniciativa ‘Un matí d’orquestra a les Terres de Lleida’ organitzada per Apropa Cultura i l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), consistent en tallers de música liderats per un musicoterapeuta i audicions musicals a càrrec d’agrupacions de l’OJC. Els destinataris han estat persones vulnerables de centres amb discapacitat intel·lectual o gent gran amb dependència i/o Alzheimer.

En aquesta presentació, que ha tingut lloc a la Sala Viladrich de la Diputació de Lleida, amb la participació del president d’aquest ens provincial, Joan Talarn, hi han pres part l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Marian Lamolla, juntament amb els alcaldes i regidors dels altres municipis que prenen part en aquesta iniciativa social i musical.

Cal recordar que la Seu d’Urgell és un dels 6 municipis de la demarcació de Lleida que participa en aquesta iniciativa a través de l’Associació Claror, la Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep, tres les 14 entitats lleidatanes que gaudeixen d’aquesta proposta.

Apropa Cultura fa 13 anys que treballa per apropar la cultura als col·lectius en situació de vulnerabilitat, oferint més de 2.400 propostes culturals cada temporada, i essent present a la majoria de comarques amb un total de 127 equipaments culturals i la participació de 1.518 centres i serveis socials.