L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre aquest pròxim dimecres 9 de maig el termini per a poder presentar les sol·licituds per a poder accedir a les subvencions per a la promoció del municipi per aquest any 2018. Les instàncies, que s’han de formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), es poden formalitzar fins el 9 de juny.

Aquests ajuts s’adrecen a fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment en el sector comercial i de serveis, donant prioritat als emprenedors menors de 35 anys i als majors de 55, i als establiments que s’instal·lin al centre històric.

Els bases d’aquests ajuts estipulen com a requisits que poden sol·licitar-los totes les persones que siguin titulars d’un establiment a la Seu d’Urgell amb un espai inferior als 100 m2 i que s’hagin instal·lat l’any anterior a l’aprovació de la convocatòria, per tant, l’any 2017.

Els ajuts contemplen les reformes, les ampliacions, les apostes per l’eficiència energètica, la creació de llocs de treball, la creació d’un producte o servei  innovador, com a requisits més importants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada