La Seu d’Urgell donarà la benvinguda als Reis d’Orient amb una recepció estàtica

Els tres reis mags d'Orient al parc del Segre de la Seu d'Urgell
Els tres reis mags d’Orient al Parc del Segre de la Seu d’Urgell. Foto: ARXIU

La Seu d’Urgell farà enguany una rebuda als Reigs Mags d’Orient “diferent”, a causa de l’actual situació sanitària.

Tot adaptant-se a l’actual context, dimarts vinent 5 de gener a la tarda (17.00-20.00 h), hi haurà la recepció de cartes a la plaça de Joan Sansa. Tal com ja es va fer el dia 24 passat amb el Tió de la Freita, s’ha previst tres torns per garantir-hi una afluència esglaonada. Seran a les 5, les 6 i les 7 de la tarda.

A més a més, per participar-hi cal inscriure’s prèviament. Com en d’altres activitats del Món Màgic de les Muntanyes, la pàgina web per fer aquest tràmit és: http://agenda.laseu.cat/monmagic2020/ .

Des de l’Ajuntament també remarquen especialment que l’inici de la cua d’aquesta recepció reial serà a l’avinguda de Pau Claris, a la part més propera a la plaça de Joan Sansa. Hi haurà gent de la comissió de festes organitzant-la. Just a l’escenari, hi haurà ubicats els Reis d’Orient, que esperaran tots els infants perquè els lliurin la seva carta. L’acte complirà en tot moment amb totes les mesures de seguretat.

D’altra banda, també a la plaça Joan Sansa, a la pista de patinatge hi haurà la Unió de Botiguers de la Seu (UBSU), que dinamitzarà aquell espai. Des de l’Ajuntament agraeixen també la col·laboració de la Comissió de Festes i les brigades d’obres i jardineria, que ajudaran a dur a terme l’acte juntament amb un grup de joves de la ciutat.

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Núria Tomàs, afirma que “la nit més màgica de l’any no podia faltar ni tan sols en pandèmia” i confirma que, malgrat les limitacions actuals, “els Reis Mags d’Orient ens visitaran com cada any”. Tomàs matisa que, tot i que enguany no se’ls podrà saludar personalment “a la tarda podrem donar-los la carta amb totes les mesures pertinents”. Així, segons conclou la regidora, “els Reis i els infants seran els grans protagonistes d’una recepció diferent i estaran molt ben acompanyats pel Sr. Pipa i la fada del Quer”.

TOTES LES NOTÍCIES