La Seu d’Urgell cerca voluntaris per al projecte d’acompanyament educatiu per al nou curs

voluntaris seu

El pròxim dilluns, 28 de setembre, a les set de la tarda, hi ha convocada una reunió informativa per explicar el projecte ‘Acompanyament educatiu’ que impulsa Càritas d’Urgell, La Seu Solidària, l’Ajuntament de la Seu i els Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament dins del Pla Educatiu d’Entorn.

Aquesta reunió, que tindrà lloc al CETAP (situat a la 3a planta del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell) també té com a objectiu trobar persones interessades en fer de voluntaris per realitzar tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu als alumnes de les diferents escoles de la Seu.

Els voluntaris es cercaran entre ciutadans de la Seu com mestres, jubilats, estudiants, pares i mares, entre d’altres persones interessades. Al llarg del mes d’octubre se seleccionaran els voluntaris, s’organitzaran els grups i es farà una formació per portar a terme les seves tasques.

Les tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu es realitzaran d’octubre a maig de 2016.

L’objectiu del projecte ‘Acompanyament educatiu’ és afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat, i alhora vetllar per la igualtat d’oportunitats de tots els nens i nenes.

Aquest és ja el quart curs escolar que es realitza aquest projecte que compta amb bona valoració tant per part de les famílies dels alumnes com dels centres educatius i les entitats organitzadores.