La sala la Immaculada de la Seu d’Urgell acull durant tot el matí d’avui divendres la Jornada ‘Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria’  organitzada pels Equips ICE Difusió de l’Emprenedoria i Aprenentatge basat en projectes (ABP) de la Universitat de Lleida, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La jornada ha estat inaugurada per la regidora d’Educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Núria Tomàs, qui ha donat la benvinguda institucional, la consellera comarcal, Marta Poch, i la Delegada del Govern a l’Alt Pirineu, Rosa Amorós. Seguidament ha tingut lloc una taula rodona on s’ha donat a conèixer el punt de vista de diferents empresaris i empresàries de l’Alt Urgell i Andorra sobre els competències que tenen els graduats de FP quan arriben a l’empresa. Aquesta qüestió ha estat debatuda per representants de Peusa, Iveco Pyrénées, Centre d’Odontologia Integrada dels Pirineus i Podologia Núria Fité.

La jornada continua amb la ponència de Miguel Ariza (creador del grup Conecta13) Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI.

Com a cloenda de l’acte es comptarà amb Maria Pilar Nus, Sub-directora General d’Ordenació de la Formació Professional Inicial del Departament d’Educació que parlarà sobre els Nous reptes de futur a l’FP.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada